Så sjuk så sjuk :(

Stackars lilla Viggo mår verkligen inte alls bra :( inne på tredje dagen med feber och kräkningar nu, all viktuppgång som vi kämpat med sista månaden är borta då allt som kommer ner i magen kommer upp inom 3 sekunder. Febern ligger runt 39 grader och han sover större delen av dagarna. Nu räcker det med elände för den lilla grisen :(
Har inte varit mitt mest sociala jag dom här dagarna-Sorry Anna att jag är så kass på att höra av mig, idag ska jag lyckas! 
Annars är det kallt! -25 grader gör att suget efter att gå ut inte är så gigantiskt, tur är väl det annars hade jag fått krupp av det här. 
Idag blir det städning ( oväntat va?! ) fattar inte hur det kan bli så stökigt trots att vi bara är 4 personer här nu.
Reseplanerna lutar nog åt sparesa i tallin, men vi får väl se hur lillherrn blir till att må, annars blir den i februari för iväg ska vi!
Kram M

Order om nyheter...

från Mor men det är svårt när det inte händer så mycket :)
Dom 2 stora gick till Pappan idag, hoppas Tinus tycker det är ok. 
Viggo är sjuk med feber och spyor, han har sovit halva dagen så jag hoppas och ber att det sa vara på väg att gå över.
Lunch med Dette och Ellen, Adde försökte lisma in sig att få bo där i en vecka med måttligt resultat *skratt*
Annars en lugn dag med mycket kattkel, lönerapporteringar och semesterfunderingar. Vi drar kanske någonstans till helgen, det beror på vad som finns som sista minuten men semester hade varit härligt :)
Nu mer pappersjobb.
Kram M

Total...

bloggtorka har det varit här. Först personligt kaos sen helger och sen en trötthet på det mesta men nu jäklar är jag tillbaka på banan igen :)
Julen var jättemysig även om julafton utan barnen inte är min favvis direkt men what the, nästa jul är det min tur :)
Julafton firades i Bollnäs hos Mister Å:s släkt sen på juldagen åkte vi till Falun, plockade upp barn och åkte sen till Vintjärn och firade med min släkt, nästa år blir det här, punkt.
Nyår blev mucho lugn, Bad på dagen och middag med Mister Å:s Bror och familj på kvällen hur skönt som helst speciellt dagen efter.
Det nya året kunde inte börja så mycket bättre, Mister Å är på väg att flytta tillbaka hit och det verkar som att bland det jobbigaste jag kunde tänka mig inte alls kommer att hända och det är onekligen LYCKA.
Viggo kommer få gå igenom en stor operation av ryggen inom tre månader, jobbigt som fan men vi hoppas att det ska ge hnom ett bättre liv, det kommer göra det *bestämd*
Har fått ordning på lägenheten och jag trivs så sjukt bra, att ett ställe kan kännas så hemma!
Har jobbat min sista schemalagda dag, både vemodigt och helt underbart. Kommer sakna dom boende en jag får vara hemma med min familj :)
Kattungarna har blivit små monster, river sönder allt och är vakna hela nätterna. är dock världens sötaste :)
Nej nu ska jag kasta in sista tvätten sen är ALLT rent, wiho
Kram M

RSS 2.0