Nej inte...

händer det så mycket här, eller rättare sagt det händer så in åt helvete mycket men det är så mycket subtila kaotiska ting så det är svårt att sätta ord på det. Gud vad djup jag lät nu *skratt*


Somnade strax efter 22 igår i ett förvirrat tillstånd vilket resulterade i att jag vaknade 03.10 än mer förvirrad och sen kunde jag inte somna om...great...jajaj jag känner mig pigg nu iallafall.

Har varit ledig sen i fredags, sjukt skönt och jag mår verkligen bra av att vara hemma, man känner sig tillräcklig och det känns som att man har iallafall lite koll på tillvaron.
Bestämt mig för att vänta med kockutbildningen tills J har haft sin praktik eftersom jag ska ha ungarna på heltid i nästan 3 månader då, Åh vad det känns bra! :)

Väntar på att V:s läkare ska ringa, hans scolios har skenat och nu har revbenen flyttat på sig tror vi. JAg hade hoppats slippa steloperation av hans rygg på några år-han är ju bara 6 men det ser väldigt dystert ut på den fronten. Är livrädd att något ska gå fel, det är en stor operation, han ska vara sövd länge och risken för infektioner är stor...fan! att vara sövd länge är en risk för alla och den här prinsen ska givetvis krångla till det hela genom att inte klara narkos särskillt väl.
Tycker det där lilla hjälten kan få ha det bra nu istället för massor av operationer och sjukhusbesök hela tiden. Fördelen med en operaion är att han förhoppningsvis slipper korsetten och får det lite lättare med andningen. När han kämpade för att överleva förstod jag aldrig vad som komma skulle, jag tänkte aldrig på alla följdhandikapp som skulle komma förrutom hjärnskadan och det kan jag säga att om det bara vore den så hade det har livet varit så lätt....men gud vilken kunskap och erfarenhet allt det här har gett, vad som är viktigt och hur snabbt allt kan ändras.
 Älskar den lilla skrutten och skulle det hända något under operationen vet  jag inte vad jag skulle göra...
Nu ringde sjukhuset och nu börjar kringskickandet. Barnmottagningen-specialistmottagningen-växeln-ortopeden...ringer upp runt 11.40 i förmiddag, piiiiip!

I övrigt har kattungarna öppnat ögonen :) Dom ser ut som yoda hela bunten-supersöta!

Var och kollade på D och E:s nya lägenhet igår, ska trackasera dom med mina inredningsideer hihi.
D såg lite blek ut igår när jag började prata om olika färger och strukturer, vänta du käre bror det kommer bli så fint så :)

Hoppas på lite besök av mor och far idag också, dels för besökets skull men sen vill jag även ha hjälp med lite gardinfållning. Varje längd är 3.5 meter och jag behöver 4 stycken...vad glad kära mor blir...

Nu ska jag ta kort på bebisarna så ni får njuta av skönheterna...eller ja dom är söta iallafall.

Kram M




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0