Trotzgatan 3....

har otroligt god mat på kvällarna :)
Jag och mister Å var dit i går och tack vare en " köp två betala för en " kupong som Anna F fick mig att införskaffa så kostade en trerättersmiddag för två 430 :- Tack för det Anna!
Innan vi gick dit så tog vi en drink på relativt nyöppnade Pitchers nedanför oss.
Bartendern fick välja varsin drink åt oss och det blev en jordgubbsdrink som smakade sommar i dess renaste form, söt och jättegod. Den andra drinken var en limebaserad drink som var lite väl i syrligaste laget för mig men Mister Å gillade den skarpt :)
Sen blev det en kort promnad till trotzgatan där det var nästan tomt, tråkigt på ett så bra ställe.
Förrätten bestod av krämig skogssvampsoppa ( vart växer svamparna annars ? ) och den var vansinnigt god! Varmrätten var fylld havskatt med potatisbakelse och svamp och grönsaksröra. Havskatten var perfekt men potatisbakelsen drog ner betyget något då det mest smakade potatismos med dill.
Desserten bestod av Creme brule och det var orgasm i matform, fy fasiken vad god den var!
Till det delade vi en flaska vin som antagligen inte kommer göra något större avtryck i vinvärlden men för oss passade det utmärkt. Efter lite diskussioner om livet och tankar om framtiden så tog vi en kvällspromenad och det var så längesedan vi ens tog oss tid att göra det så tack E för att du kom in och var barnvakt!

Det blev inte mycket sova inatt heller, vid halv tre började V hosta igen och hostan ekade innanför väggarna fram till halv sex i morse. A vaknade vid tre och ville inte sova själv så det var bara att gå in och lägga sig hos honom för att springa upp och kolla till V med jämna mellanrum och sen gå och lägga sig hos A igen för att efter en kvart kolla till V igen....det ska bli skönt att få sova en natt så småningom :)

Idag ska jag försöka få bort dom sista kartongerna och sen hade det varit trevligt att hitta en hatthylla som passade men det är lättare sagt än gjort.
Annars är det städ och tvätt som gäller för imorgon är det jobb igen.
Kram M

Kommentarer
Postat av: Jenny!

trevlig blogg :D

2009-09-15 @ 08:48:45
URL: http://jeannu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0